El Ple de l’Ajuntament en sessió celebrada el dia 12 de febrer de 2009 va adoptar l’acord d’aprovar inicialment el projecte d’obres Urbanització de la Riera de Capaspre entre el carrer Sant Jaume (N-II) i el Passeig de les Roques, amb un pressupost d’execució per contracte de 2.690.500 € IVA inclòs, i sotmetre’l a informació pública.
D’acord amb el que preveu l’art. 50 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre es va acordar declarar la tramitació urgent, raó per la qual s’exposa al públic durant el termini de quinze dies hàbils comptats a partir de la publicació d’aquest anunci al BOP, als efectes de que es puguin presentar les al·legacions o suggeriments que s’estimin convenients a tenor del previst en l’art. 235 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya. Transcorregut l’esmentat termini sense presentar-se’n cap, s’entendrà aprovat definitivament sense necessitat d’adoptar un nou acord.
Calella, 13 de febrer de 2009

3 comentaris:

vilapou ha dit...

A veure, la primera impressió és que... què voleu que us hi digui. Massa fàcil. Un carril central, unes fileres d'arbres i llums paral·leles, més o menys a la mateixa distància, tot molt (massa) simètric.
No sé per què em dóna la impressió que es perd espai. I mira que n'hi ha. No es podia haver "descentrat" el vial cap a la banda "far", per exemple?
On són les zones verdes? O no n'hi haurà cap? O serà un verd vermellós?
Amb això no vull dir que sigui una impressió negativa del tot... però...
De veritat que no hi havia una mica més d'imaginació?

Anònim ha dit...

Potser tens raó,.. malgrat que un projecte tan important per Calella s'ha dissenyat francament en molt poc temps.. pensa que això s'ha vinculat directament al Fons Estatal d'Inversió Local que va sortir al desembre 2008.. En poc temps es va haver d'elaborar una memòria presentar-la a Madrid i ara aprovar inicialment el projecte.En definitiva en 1 any una obra francament complexe per tot el que comporta per una ciutat turística.Un repte. Veurem com queda. Però hauria estat bé un procés de participació ciutadana,.. no creieu? La imaginació, creativitat, singularitat, identitat,.. son difícils de trobar i precisament factors claus per distingir una ciutat de la resta. La torre Agbar [BCN], auditoris varios i diversos.. en fi.. esperarem aconteixements.

mo ha dit...

i el carril dls cotxes, te d ser al mig x trencar el passeig? d totes maneres,cal circulacio?

q hi possin gespa!!!
i q es pugui trepitjar,com a la resta d'europa i/o fent un caminet q serpentegi
i arbres i parterres amb flors
i bancs q hi toqui el sol a l'hivern i d'altres sota els arbres x l'estiu
i punts d'aigua x beure i fonts x gaudir-ne visualment
i amb ls mateixes plantes fer espais + reduïts x tenir un xic d'intimitat a l'aire lliure i poder llegir o vigilar els nens

es tancar els ulls i veure quelcom + q ciment o rejoles vermelles i cotxes

segur q al comerç li beneficia q no hi hagui espais verds a calella?
segur q els q s'apropen a calella els hi agrada trobar un "boulevard" d rejols vermells i 4 arbres?
segur q el turisme q ens queda els hi agradara trobar mes dl q ja tenim xò en un carrer + ample?
segur q els calellencs ens trobarem a gust i + feliços amb akest projecte d l'ajuntament?
segur q els nets dls nostres nets estaran contents amb el llegat?

montse turà