7.2.09

Presentació

Aquest blog neix com a complement d'un grup creat al Facebook anomenat "Propostes per a la Riera Capaspre de Calella". La seva descripció diu:
"Han començat ja les obres de cobriment de la Riera Capaspre i poca gent té clar com ha de quedar un espai que pot esdevenir una de les imatges referents de Calella.
Sense voler interferir la feina dels tècnics, pensem que qualsevol opinió és vàlida i important.
Volem que tothom aporti les seves idees, opinions i projectes. No cal que siguin massa perfectes: amb un esbós n'hi ha prou. La intenció és el que val!
Ens comprometem a publicar totes aquestes aportacions i a fer-les arribar als responsables de la urbanització."

La força i les possibilitats de l'ús d'Internet fan que estigui canviant per moments el model de la gestió de la cosa pública. Aquella frase de "tots tenim dret a opinar" s'ha convertit en "tots tenim possibilitats d'opinar" i és obligació dels nostres administradors que entrin en aquesta nova manera de funcionament.
Mentrestant però, serà l'anomenada societat civil qui porti la davantera i vagi creant els seus canals d'opinió.
Aquest blog i el grup de Facebook volen servir per a possibilitar a tothom que dongui les seves opinions i presenti les seves idees. Totes han de ser escoltades!
Aprofitarem també per traslladar aquí, al blog, tots els comentaris que es facin al Facebook i així tothom tindrà la possibilitat de seguir el debat.
(vilapou)